Formulario de contacto

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *

jueves, 26 de septiembre de 2013

Tenim cura del teu cos, la teva energia, la teva bellesa......
Tot amb mètodes naturals
ARMONIA  es una botiga i centre dedicat a les Teràpies Alternatives i Estètica Natural.

Vam començar a fer teràpies i estètica al 2000, en varis centres de la província. Al 2007 vam decidir obrir un espai dedicat al benestar, físic, emocional, mental i espiritual.

A la nostre botiga pots trobar tot allò per sentir-te be a casa, olis, cremes, ungüents per els dolors articulars, musculars, per relaxar, per hidratar... per a tot tipus de pell, olis essencials ecològics, gran varietat d’encens, diferents aromes  ( micados, olis per a cremadors, ...) per crear espais aromàtics. Musica relaxant, llibres d´autoajuda, minerals, bijuteria amb minerals, budes, àngels, fades, productes per el feng-shui, làmpades i porta veles de sal..... gran varietat d’espelmes ( colors, aromàtiques, diferents tamanys i formes )....

Les teràpies que oferim, les tractem individuals, tant els aspectes corporal i tot allò que té relació directa o indirecta a desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals. Escoltant i respectant la resposta del cos.
Utilitzem només ingredients naturals i ecològics, i pràcticament no utilitzem aparells, tots els tractaments solen ser manuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario